marți, 25 octombrie 2011

Am revenit! :)

Dupa o pauza lunga am revenit in lumea "handmade" si am placerea sa va prezint mai jos prima incercare de lucru cu sarma  (inspirata fiind de maestrii aradeni ai sarmei  Andrea.Z StyleFB RonnieCamell WireWorks  am decis ca trebuia sa incerc si eu sa fac ceva din/cu sarma...).
Rezultatul incercarii nu este unul extraordinar deoarece nu am avut rabdare sa citesc nici macar un tutorial despre lucrul cu sarma, doar m-am apucat si am vrut sa vad ce iese ... si a iesit o bratara de care eu sunt incantata :D  , din sarma de cupru si margele albastre din sticla.
Dar nu am renuntat la sarme asa ca ramaneti "pe receptie" ca urmeaza alte lucrari  !!!



3 comentarii:

  1. Felicitari, Sorina. Ti-a iesit minunata bratara. Are un design tare frumos iar combinatia de culori imi place de mor. Bine ai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Place si la Camiluta. La mai multa sarma infasurata. :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc dragilor!
    @FB Ronnie: si mie imi place tare mult combinatia asta de culori , asa ca nu m-am oprit la bratara, am facut si o pereche de cercei pe care o sa-i postez in curand :D
    @Camiluta: sa stii ca si din cauza ta m-am apucat de sarme, nu pot sa uit cum le manevrai la targul de martzishor :D, asa ca a fost musai sa incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere

Alte postari

Related Posts with Thumbnails